top of page

LUISTER! WAAROM WIJSHEID en WAARHEID JE (BETER) BEREIKT VIA JE OREN

Bijgewerkt op: 19 okt. 2022

Audio’s, podcasts en muziek: luisteren kan je zoveel waardevols opleveren. Inzichten, ervaringen, gevoelens. Ontdek in deze blog waarom je best je oren spitst >>


Akkoord, sommige geluiden bezorgen je instant kippenvel over je ganse lichaam. De nagels van de juf over het schoolbord, een steentje in een krijtje, isomo platen die tegen elkaar wrijven… bij het schrijven alleen al onderdruk ik een rilling over mijn rug. Maar gelukkig kan geluid ook een helende streling voor je oor zijn. In deze blogpost breng ik een ode aan geluiden die je naar andere oorden brengen en leer je hoe ook jij met geluid voor waardevolle injecties in je hoofd kan zorgen.


Kom mee naar een andere wereld

Ikzelf ben zot van audio’s en podcasts. Mijn koptelefoon opzetten staat voor mij gelijk aan een andere wereld binnentreden, mezelf blootstellen aan geluiden die mij naar andere oorden brengen en w