top of page
Image by Siddharth Bhogra

LEG je oor te luister &
ervaar meer van jezelf

Welkom in onze audio-bib

Audio What? 

Een audio-bib.

Neen. Geen gewone bibliotheek, maar eentje met audio's die jou begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling, waar & wanneer jij wil. ​​

Zo kan je volledig onafhankelijk aan de slag. Je hoeft op niemand te wachten. Vanaf nu kan jij waar en  wanneer je wil onder begeleiding van mijn stem zelf aan de slag. Je kan deze audio's  zo vaak beluisteren als jij wil. ​

audiobelevingen met impact

Elke audio biedt een diepgaande ervaring. Ik neem je mee met mijn stem via oefeningen en opdrachten. Deze audio's gaan verder dan een puur informatieve podcast. Jouw beleving staat centraal.

Op dit moment zijn er zes gevulde audiorekken, gevuld met telkens impactvolle audio's. 

  • AUDIOREEKS 1: Meest gevraagde audio's

  • AUDIOREEKS 2: Ik & mijn zelfbeeld 

  • AUDIOREEKS 3: Kwetsbaarheid 

  • AUDIOREEKS 4: Zelfvertrouwen

  • AUDIOREEKS 5: Duik in je gevoelswereld

  • AUDIOREEKS 6: Speels & spontaan leven

De rekken van de audio-bib worden regelmatig aangevuld met nieuwe thema's die je in staat stellen dichter bij jezelf te komen.  

Audio-Therapeut-Lara-Debeuf-Gentbrugge.J

ga meteen aan de slag
Kies je audioreeks

Lara-Debeuf-Therapie-Gent.jpg

Speels & spontaan leven

audioBelevingen

"Spelen, positieve impact op je leven"

"Vanuit je speelse houding blijven staan" 

"Bouwstenen voor je speelse leven"

Let's go! hoe werkt het?

WAT?

Je krijgt toegang tot drie audioervaringen, over het gekozen thema. Ze inspireren, doen verdiepen en stellen je in staat als persoon te groeien. Iedere audio duurt tussen de 16-45 minuten. 

WAT & WANNEER? 

Bij aankoop heb je meteen toegang tot de audio's. Als je ze downloadt kan je ze beluisteren waar en wanneer je wil, zoveel als je wil. 

INVESTERING? 

Per audioset van 3 betaal je slechts €26,02 

"De oefeningen en vragen die je doorloopt samen met Lara zijn op een zodanige manier opgesteld dat jouw persoonlijke antwoorden kunnen veranderen, waardoor je zelf tot andere inzichten en resultaten komt. Hierdoor wordt de audio niet afgezaagd en kan je hem steeds opnieuw gebruiken"

ANJA drukbezette mama, 33 jaar

Hallo daar...   

Als therapeut geloof ik sterk in de kracht van ervaring. We kunnen uren praten, maar het is toch het de beleving en je gevoel dat blijft hangen. 

Na vele jaren ervaringen in het werken met audio begeleidingen bij mijn cliënten, wil ik dit nu ook toegankelijk maken voor jou. 

Met deze audio-bib onderzoek jij onder begeleiding van mijn stem. Wie jij ook bent, wat er bij je leeft en waar je naartoe wil. 

Therapeut-Relatietherapie-Gent-Lara-Debe
bottom of page